Faciliteiten Hotel

Resort Aegean Dream bestaat uit een hoofdgebouw met een bijgebouw. Bij binnenkomst in het hoofdgebouw treft men een receptie en de lounge met bar en zitjes. Er is een hoofdrestaurant aanwezig met buitenterras, ook zijn er 4 a la carte restaurants en diverse bars. In de tuin van het hotel liggen diverse zwembaden en een apart kinderbad. Ook is er een aquapark met glijbanen.

Op het privestrand en rondom de zwembaden staan zonnebedden en parasols waar men gebruik van mag maken. Bij het zwembad kan men gebruik maken van de handdoekenservice. Verder beschikt het hotel over een spelletjesruimte, fotoservice, bioscoop, diverse winkels, doktersservice, beautycenter, kapsalon en discotheek. Voor de kinderen in het hotel zijn er ook vele faciliteiten aanwezig zoals een speeltuin, minidisco en de mini-club voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. In het Spa center kan men gebruik maken van de sauna, het Turks bad en binnenzwembad.

Er zijn in totaal 251 kamers. Alle kamers zijn netjes ingericht en voorzien van telefoon, televisie, minibar, huurkluisje en airconditioning. Ook is er een balkon aanwezig met zitje. In de badkamer treft men een douche, toilet en haardroger. Ook zijn er de Select kamers aanwezig die in het bijgebouw zijn gelegen. Deze kamers hebben zeezicht en zijn extra luxe. Familiekamers zijn aanwezig voor gezinnen en bestaan uit 2 ruimtes.